tisdag 30 juni 2009

Härliga alster av Alice och Annie

Mina brorsbarn har varit hos oss i snart en vecka. De gillar att pyssla och ville gärna vara med och tävla i midsommarcropen. De gjorde en LO och ett kort var. Först ut är Annies alster.
Storasyster Alice har gjort dessa två. Visst är de duktiga!

Jag hade verkligen flyt i skapandet och lyckades knåpa ihop 13 bidrag! Det blev 8 layouter och 4 kort. Det kändes kul att göra kort för det hör ju inte till vanligheterna. Det kändes lättare att göra när man hade så fina skisser att inspireras av.

Nu är det dags att packa badväskan och fikakorgen!
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!

onsdag 24 juni 2009

Två bidrag

Nu är midsommar cropen i full gång på Svensk scrapbooking. Ni måste in och kolla i galleriet för där sprudlar kreativiteten.
Mitt första bidrag är med ett fotografi från semestern i Danmark. Fotografiet är inte det bästa men jag gillar hur de busigt och samtidigt kärleksfullt tittar på varandra.

Simon har verkligen en bestämd åsikt om vilka kläder han gillar. Denna tröja blev hans favorit så fort han såg den. Han skulle gärna ha den både dag och natt om han fick.Jag har gjort ytterligare fyra bidrag men de får ni se en annan dag. Hoppas ni får en fortsatt skön och varm vecka!

torsdag 18 juni 2009

2 x Signe

Jag fortsätter att fylla min kompis album med layouter. Tycker bilden på Signe är så härlig när hon stäcker sig fram för att pussa Simon. Hon ser så förväntansfull ut.
Jag fick hjälp av snälla Neliz att hitta detta underbara papper med fåglarna på. Det passade ju perfekt till tröjan.

Hittade ett gammalt kort där sötnosen bara är 8 månader. Det känns så länge sen vi var föräldralediga och träffades hela gänget. Det var en härlig tid!
Nu ska jag städa på pysselbordet så jag är redo för morgondagens midsommarcrop!

Midsommarcrop

Äntligen är det dags för midsommarcrop på Svensk scrapbooking! Det ska bli jättekul och hoppas du också är med. Vi ses i forumet!

Vill också passa på att önska alla en riktigt trevlig midsommar!

söndag 14 juni 2009

Electric banana band & Plikta

Hittade en jättehärlig layout hos AnnaS som är månadens medlem på Svensk Scrapbooking. Jag liftade den och tog fasta på det diagonala. Bilden är på Simon och hans absoluta favoriter "Electric banana band".
På vår senaste lilla scrapträff gjorde jag denna layout. Det är kul att scrappa med flera kort men svårt att få ihop det. Simon har i alla fall väldigt roligt i Slottsskogen och är inte still många minuter.
Nu är det snart dags att gå ut i trädgården och jaga mördarsniglar. Igår dödade jag mina två första sniglar. Jag befarar att det kommer bli fler...

Bloggcandy

Vem kan motstå detta underbara paket?
Jag vill så klart vara med i utlottningen hos Scrapgalen.
Kolla in det du med!

söndag 7 juni 2009

En tavla

Här ser ni mitt första försök att göra en tavla. Det blev en present till min syster. Hon blev jätteglad men hennes man tyckte han var ful på kortet och undrare om jag kunde byta. Tyvärr är du inte snyggare än så svarade både syrran och jag i kör! :) Jag tänkte göra en tavla till med deras barn.
Det har visst blivit så att jag bloggar en gång i veckan. Det känns lagom för min del, speciellt nu när det finns så mycket annat att göra. Jag lägger mindre och mindre tid både på forum och bloggar nu på sommaren. Det känns skönt att ta det lite lugnt inför semestern.

Hoppas ni får en skön vecka!