söndag 24 juli 2011

Svart+vitt+rött=snyggt

Här kommer tre layouter som alla har fått samma färgkombination d.v.s. svart, vitt och rött. Håller fortfarande på med förra årets bilder och det verkar som den högen aldrig tar slut. Ska nog skicka in några nya bilder till framkallning hos Crimson. Det är roligast att scrappa de senaste bilderna tycker jag!





Hoppas ni har en härlig sommar! Kram Karolina

tisdag 19 juli 2011

Grönt är skönt!

Hos Pappersbiten ska bidraget till månadsutmaningen vara monokromatiskt dvs i en färg. Som ni ser går min layout i den sköna färgen grön. Har gjort en enkel LO med lite grön mist, stämplar, washitejp, knappar och några bokstäver.

Ha en bra dag! Kram Karolina

fredag 15 juli 2011

Alice & Annie pysslar!

Förra veckan hade vi mina syskonbarn Alice 10 år och Annie 8,5 år på besök. De ville givetvis pyssla och fick bl.a. prova mina distresser. Oj, vad de skapade. Här kommer deras härliga alster! :-)

Först ut är det Alice som har gjort en layout från en båttur i Växjö. Sen ser ni hennes glasskort och toarullekort. Till slut några kort med distresser och stämplar.




Här kommer Annies alster som är i samma stil och form som storasysters.



Lämna gärna en kommentar till tjejerna. Då blir de jätteglada!

söndag 10 juli 2011

Kort med distresser

Nu har mitt scrapförråd utökats med en ny produkt, nämligen Distress Ink från Tim Holtz. De har ju funnits länge men jag trodde att jag inte skulle ha användning för dessa, men så fel jag hade! ;-) De är ju så roliga att arbeta med och tillsammans med lite stämplar blir det toppen.

Här kommer några kort där jag lekt med mina nya leksaker! :-)



Nu ska jag redigera lite bilder på layouter och kort som mina syskonbarn har gjort. Uppdatera snart med deras härliga alster.

Kram Karolina