fredag 1 februari 2008

Har glömt att visa....

dessa två alster som är gjorda till utmaningar på Svensk scrapbooking. Den första utmaningen hade temat vinter. Vi hade sån tur att snön lyckade komma och ligga kvar en förmiddag under hela januari. Vi passade då på att testa pulkabacken.Den andra utmaningen handlade om ordlekar. Man skulle hitta på något klurigt i sin rubrik. Det var en väldigt rolig utmaning som resulterade i två flaskunderlägg. Idén kom jag på när jag satt och rensade i mina spillbitar. Helt plötsligt tänkte jag att flaskunderlägg är ju bitar att spilla på.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Åååå, är det du som gjort underläggen jag rösta på. Tyckte det var så fyndigt. Ja swirlarna har jag laddat ner från någon sida. Men fråga inte vilken för det kommer jag inte ihåg... Tack för titten...

Lisbet sa...

Torsdagmorgon och jag har smygit till mig en stunds inspirationssurfande från svensk scrapbooking. Så länge jag har kaffe i koppen så får jag surfa men sedan blir det jobba. SÅ mycket fint du har på in sida, färger och form som är underbara. Snyggt. Gillar spillbitarna starkt..

Sissi sa...

Åh, jag röstade på dina spillbitar! Tyckte det var det fyndigaste jag sett på länge =)
kram