fredag 12 december 2008

Mycket på schemat!

Dagarna bara rusar iväg. Vi har haft fullt upp med magsjuka, födelsedagskalas, julfest och jobb. Men jag har hunnit att pyssla en hel del ändå. Det finns ju så otroligt mycket tävlingar så jag kan inte låta bli att scrappa lite bidrag.

Novembers månadsutmaning på Pappersbiten gick ut på att bara använda cardstock. En rolig utmaning vilket ledde till att layouten tog form på ett sätt som den inte skulle ha gjort om jag scrappat som vanligt. Kom på att cardstocken var perfekt till att göra Duplobitar. Jag har också stänkt lite med akrylfärg.
Nästa utmaning var hos Nettantrollet. Denna gång var det en skiss som skulle följas. Gillar verkligen kombinationen blått och orange.

7 kommentarer:

Morfen sa...

Det är så härliga layouter!! Hoppas ni mår bra nu och får njuta av resten av december utan sjukdomar. Kram & ha en mysig helg!

ÅsaF sa...

Kanonfina layouter!! Diggar skarpt blockningen på den första! :-) Kram Åsa

emelie sa...

så mycket snyggt du hinner göra. själv har jag inte scrappat på evigheter känns det som.
kram

Kamilla sa...

OOoh så underbara LO:s du har gjort, jag gillar också kombon av färgerna, superfint!!!

Jeanette sa...

Vilka härlig layouter du gjort. Superfina. Hoppas ni får hålla er friska nu.

Kramar Jeanette

TinaStina sa...

Jag har inte hälsat på hos dig på ett tag, men jisses vad mycket det fanns att titta på! Du är helt otroligt duktig! LOn med bara cardstock var jätteläcker och passade så bra tilld duplon.

En favorit som jag hittade, de var i och för sig många, var "Spanar". Sååå himla snygg men ändå enkel. Älskade hur du placerat papprena!

Kram!

Zornitsa sa...

Du hinner med så mycket... kul! Vad härligt med de starka färgerna... jag tänkte genast på byggklossar :)