söndag 30 mars 2008

Monokromatisk utmaning

Svensk scrapbooking har dem en monokromatisk utmaning d.v.s. layouten måste gå i en och samma färg. Jag valde en av mina favorit färger, nämligen orange. Layouten var klar i fredagskväll men jag tyckte att något fattades. Jag ville ha lite knappar. Som tur var hittade jag det på mässan igår. Det var otroligt mycket folk att trängas med där men jag köpte lite papper, knappar och thickers.

måndag 24 mars 2008

Virrpanna!

Det är svårt att hålla reda på dagarna så här i påsktid. Jag har suttit hela kvällen och knåpat på en layout till en skistävling hos Lektyg och hantverk. När jag skickat iväg mailet inser jag att den är en dag försenad. I min hjärna är det söndag och inte måndag. Så kan det gå. Det blev ju i alla fall en LO gjord.

Det randiga pappret är från American crafts och det prickiga från My Mind´s eye. Bokstäverna är stämplade med ett alfabet från Panduro. Idén till blomdekorationen har jag hittat hos Jeja. I hennes blogg finns det oändligt med inspiration.
Bakom ordet LYCKA har jag gömt en liten tag med journaling.

fredag 14 mars 2008

Rekord

Nu har jag fem layouter att visa. Det är rekord! Tre utav dem gjorde jag på scrapträffen i Nödinge och de andra gjordes under veckan. Jag fick mycket inspiration på träffen så det var bara att scrappa på. Min favorit är layouten med julkortet. Gillar färgerna och speciellt fotografiet.

söndag 9 mars 2008

Scrapträff och layouter

Nu har jag varit på min första scrapträff. Den var i Nödinge och ca 30 tjejer var samlade. Det var jätteroligt. Tack till Anna/Morfen, Minna och MiaS för trevligt sällskap! Utan er hade jag känt mig ensam. Jag gjorde 3 layouter och ett kort. Jag har inte hunnit fota av dem än så de visas senare i veckan.

Jag har däremot två gamla layoter att visa. Det är en dubbel LO som varit inskickade till två olika tävlingar. Den första var en scraplift från Hobbyhuset och den andra en skissutmaning på Svensk scrapbooking.
Jag vill också passa på att tacka för alla härliga kommentarer som jag fått här i bloggen!!

fredag 7 mars 2008

Vecka 10

Vilken härlig vecka! Jag har fått två scrap-paket att gotta mig med. Den första var en vinst från Catharinas blogg. Den andra var en WGA från Maritha. Båda paketen innehöll så fina saker. Nu är det bara att sätta igång att skapa.Jag har ett kort att visa också och det är veckans tankekort. Denna tanke beskriver hur viktigt det är med ett positivt tänkande. Man kan göra och lyckas med så mycket om man bara vill och försöker. Något som jag många gånger upplevt.

måndag 3 mars 2008

Lite smått och gott

Denna LO skickade jag in till Jommas scraplifttävling. Jag tycker att pappret från My Mind´s Eye - Bohemia är så snyggt men svårscrappat. Vill inte överdekorera för pappret är så fint i sig. Så här blev i alla fall resultatet: Hittade en gammal anteckningsbok som låg och skräpande. Den fick ett nytt utseende med hjälp av lite papper, band och knappar. Den ska jag använda till att skriva upp tips, idéer, utmaningar, tävlingar m.m.Visar också förra veckans tankekort, där jag fick användning av en virkad blomma.