lördag 19 december 2009

Julspel och glimmer mist

I dag har vi varit och kollat på Simons kusiner som medverkat i ett julspel. Det var härlig sång och musik. Allt spelades ute och det var jättekallt. Jag frös om fingrarna och tårna men Simon var hur varm som helst. Detta berodde på att han sprang upp för en backe och rullade sen ner. Det höll han på med under hela föreställningen.

Så här i juletid tänkte jag visa lite sommarlayouter. Har testat mina nya Glimmer mist på den första layouten. Gillar verkligen effekten av den sprayade färgen och glittret. Tyvärr blir ju pappret så buckligt. Har ni något bra tips för att undvika det?


Hoppas ni får en skön helg! Kram Karolina


4 kommentarer:

Morfen sa...

Vilken söt bild på kusinerna. Det har varit ruskigt kallt några dagar. Kanske skulle man förse sig med thermoställ själv också! Mitt trick på morgonen är att värma en vetekudde i micron och ha med mig i bilen att ha i knät - värmer både mage och ben tills värmen kommit igång. Vad härligt med lite sommarlayouter. Jättesnygga är de och vad kul med misten. Jag MÅSTE testa det snart. :) Kramis!!

Kamilla sa...

ÅÅÅh så underbara layouter du har gjort :D suuuperfina!!!
Om du först sprayar papperet med mist och inte hunnit fästa några foton eller dekosar så kan du ta en kökshanduk över den och stryka den -på avigsidan :) då blir den platt och fin igen :)
Har du hittat skumtomtefudge receptet?? majj gadd det blev sååå gott !!!
Här finns receptet om du inte hittat det :D
Kram kram och ha en underbar jul!!

Ulle sa...

Vilka jättehärliga och lekfulla LOer!

Malin/Turbomalin sa...

Vi behöver lite sommarvärme så här i minusgraderna. Jättesnyggt! :)