lördag 6 augusti 2011

Sommartävling hos Molly

Under sommaren har Mollys scrapbooking bjudit på 5 roliga tävlingar med Molly-tema. De firar att det gått 1 år sedan första kitet släpptes. Jag passade på att fynda kitet "Cirkus i stan" och det har jag använt till 2:a och 5:e utmaningen. Nu kommer mina 5 bidrag:

1. Gult och runt vad det som gällde i första utmaningen. Söta Milla fick en egen skiva till hennes blivande rum.

2.  En härlig sommarklänning inspirerade mig till denna LO. När jag såg den gick tankarna till midsommar och dans. Även färgen på volangen och kragen fick stå som bas på layouten.

3. Den tredje utmaningen handlade om den söta Molly Mus. Jag inspirerades av färgerna och "Molly Bus". Denna LO handlar om sonen och hans kusiner som busar tillsammans. Enda gången de satt stilla var när de åt. Morötter var toppen att gnaga på när det dröjde med maten.

4. En filmaffisch fick vara inspirationskälla denna gång. Jag använde den som skiss och fick också in två av färgerna d.v.s blå/turkos och gult.

5. Sista utmaningen gick ut på att inspireras av en musikvideo. Jag valde musiktema och gillade den coola stjärntatueringen gitarristen hade. Utifrån det blev denna layouten till med min egen och alldeles fantastiska "Eric Saade"!


Nu återstår att se om jag har turen på min sida. Alla vinster lottas och det tycker jag är toppen! Då har alla lika stor chans att vinna.

Ha det gott! 
Kram Karolina

1 kommentar:

Mikaela sa...

det ser så lät ut när du får ihop en LO! jag är imponerad. de är underbart läckra!