måndag 12 november 2012

Superglad! :-)

Vilken härlig scrapvecka jag haft! Inte mindre än tre vinster har jag lyckats att vinna. Först ut var det två  layouter hos Veckans skiss som föll juryn i smaken. Jag blev Månadens val med denna LO och idag fick jag redan på att jag också blivit Veckans val med layouten i förra inlägget! Kolla in dessa snygga banners som man får ha att skryta med! ;-)Jag kan ju inte låta bli skisserna de bjuder på så här kommer mitt bidrag till Veckans skiss v.45 som skulle gå i färgerna grönt, brunt, vitt och svart. Jag har vridit på skissen för att den skulle passa mitt liggande foto.

De tredje priset vann jag hos Pappersbiten och deras månadsutmaning. Det är alltid roligt att vinna och jag ser fram emot nya fina scrapsaker! 

Hoppas ni får en fin vecka!
Kram Karolina
8 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Grattis till dina fina vinster men så fina LOer ska äras. Veckans LO är underbar. Gillar att du maskar och kletar med olika färger. Verkligen lekfullt. Tack för veckans bidrag.

Tanja sa...

Du är verkligen duktig! Och grattis till dina vinster! Du är så bra på att dokumentera vardagliga händelser i dina LO.s. Tack för fint bidrag även denna vecka!

Maya sa...

Gratulerer, det er vel fortjent! Nok en super stilig LO du har laget denne uka! Kult med trekantene i bakgrunnen! Takk for at du liker utfordringene våre :)

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Grattis till vinsterna! Dina layouter är jättefina!
Gillar din tolkning den här veckan. Snyggt med stencilen i bakgrunden och pappret med mått är helt underbart och passar super till temat. Tack för att du så troget hänger med oss!/DT-Jeanette

Anonym sa...

Grattis till dina vinster, du förtjänar dom verkligen, du år så duktig med färg. Även denna vecka har du fått till en riktigt smygg LO! Tack för ditt bidrag /J*

Snor och Glamour sa...

Grattis till alla dina vinster!
Dom förtjänar du verkligen!
Tack för att du tolkat min skiss med en supersnygg lo.

Charlotte sa...

Et stort tillykke med alle dine gevinster :)
Her har du lavet endnu et flot layout til VS. Jeg elsker at kigge på dine layouter - så cool scrappestil du har.

Ulrika sa...

Hej Karolina!
Grattis till alla vinsterna! Du gör så härligt färgglada layouter, som många uppenbarligen gillar! ;-)
Jag lägger din RAK på lådan i helgen, du vet vinsten hos oss på Veckans Skiss förra veckan!
Hoppas den landar i din låda på måndag!
Trevlig helg!