fredag 13 juni 2008

Scraptorka och värmebölja

Nu var det väldigt länge sen det hände något på bloggen. Anledningen är att jag inte haft någon lust att scrappa. Värmen har gjort sitt och sen har vi varit i Stockholm och haft svärföräldrarna på besök. Det har varit full rulle med allt annat.

Men så äntligen kom kreativiteten igång när jag hittade en tävling hos Anne. Man skulle lifta en av hennes härliga layouter.
När jag väl kom igång gjorde jag ett bidrag till Scrapparazzis skisstävling. Gillar verkligen att scrappa efter skisser. Som tur är finns det många härliga skisser att inspireras av.
Och när ångan var uppe fortsatte jag med ännu en skisstävling. Denna gång hos Papp och scrap. Temat var högtiderna bröllop, dop och student så då passade min systers bröllopsfoto perfekt.

8 kommentarer:

TinaStina sa...

Men OJ så fina LOs! Alltså alla tre var så himla fina fast de var så olika. Den första; helt underbar med färgerna och blomman som liksom både ligger under och över fotet. Det andra; supersnyggt med pärlorna vid sidan av bilden och så gillade jag rubriken och formen på fotot. Det tredje; så fina färger och att du satt pärlor i de yttersta hörnen.

Nu blev jag ju JÄTTEsugen på att göra LOs! Tack för inspirationen!

Kram!

Midalina sa...

Skulle gärna vilja kopiera allt tinastina skrev men det är ju att vara lat... Du har gjort jättefina LO's och KladdMaja längre ner är helt underbar!

kicken sa...

Jätte fina LO´s du har gjort. Fina färger. Gillar den i mitten :)

Kramizzz Kicken

Anonym sa...

Vilka härliga layouter! Och bröllopslayouten är superfin - så ovanligt färgval och jag gillar det så mycket (är inte så rosa av mig...). Fint!

Jeanette sa...

Förstår att scraptorkan har avbrutits när du gjort så fina loo´s. Kanonfina allihopa. Fina färger och härliga detaljer.

Anonym sa...

Vilka fina los. Jag bara älskar den med din syster i grönt. Underbart vacker. Kram....tyrasmatte

LillBlomman sa...

Kanonfin tolkning i läckra färger!

Cath. sa...

Oj, så mycket fint! Gillade allihopa!