onsdag 25 juni 2008

Scrapflow

När kroppen och hjärnan nu gått på högvarv under midsommarcroppen var det bara att fortsätta. Det går som på räls och det är väl det man kallar scrapflow! Har gjort tre layouter till. Givetvis till olika tävlingar. De verkar aldrig att ta slut...

Den första layouten är med ännu en bild från min systers bröllop. Det här fotografiet är helt galet men roligt. Det ni ser är brudgummen som står uppe i ett älgtorn med en tamburin i handen och bruden under med en trånande blick. Min man som är fotograf har tagit bilden. Jag har fått hjälp av Morfens härliga skiss som var till Pappersbitens månadsutmaning.

Sen behövde jag en present till ett par kompisar. Hittade en LP-skiva och gjorde denna tavla med deras son. Även här använde jag en skiss och denna gång från Carinas blogg.

Hittade ett gammalt fotografi från 1996. Vi hade varit tillsammans i 1år och jag tycker vi ser så unga ut! :0) Layouten är till min BOM och formatet är 8x8. Hittade en utmaning hos Papp och scrap där man skulle använda spets. Som ni ser fick jag med flera olika.

9 kommentarer:

M@gs sa...

Vilka härliga LO, jag gillar fotot på din syster och hennes man. Det är kul med annorlunda bröllopsfoton. Det bruna är så lugnt och August med Lpn var jättecool. Det är alltid kul att kolla din blogg.
Kram

Anonym sa...

Vad kul att du gillade priset, det gör mig glad! Och vilken flow du har verkligen;0) Jag är även glad för det och att jag bidragit till det lite grann;0) Underbara LOer.
Den med spets är så sober och fin!
Och LP-skivaLOn helt underbar! (Jag får väl gräva fram några gamla skivor)
Hoppas flown fortsätter!
Ha en trevlig helg!
Kram Anne

ptraso sa...

Massa fint du gör!!!!!!!!!

tusen tack för kommentaren

Malin sa...

Jättefina Lo's! Det bruna papperet köpte jag på panduro för 29 spänn!! Vansinne...jag trodde den kostade 9 kr men ojoj så fel jag hade vid kassan och det såg jag inte förrns jag kom hem... =D

Lisa sa...

Dina LO´s är absolut fina!
Snygga färger och häftiga kort. Blev lite lurad av jakt-LO´n först ;o)
(Vilket så klart är häftigt)

Många Kramar Lisa!!!


http://metrobloggen.se/CosmicGirl

Anonym sa...

Många härliga layouter du gjort
Tack för titten
Hälsningar
Helena Landstoken.se

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Vilken frän bröllopsbild!! Hade kunnat va jag och min man oxå:-D

Ylwa sa...

Jättefina LO....bröllopsbilden är superhärlig!
//Y

NetteR sa...

Väldigt fina saker du gjort. Härliga färger på lon där ni poserar tillsammans :) tänk vad tiden går...