tisdag 21 april 2009

Scrapträff

Vilken underbar scrapträff det blev i Nödinge! Tack Emelie för att du ordnat allt så bra. Jag hann gör sju layouter, så jag känner mig jättenöjd. Två utav dem var till Mima´s cybercrop som höll på hela helgen. Först ut är en bingoutmaning. Jag valde raden med 3 möntrade papper, spets, brads och chipboard.
Den andra utmaningen var att layouten skulle vara i en färg d.v.s. monokromatisk. Bilderna är från en maskerad vi hade på mitt jobb. Simon var brandman och jag katt. Nu ska jag ta hand om min lille prickige son. Han har fått vattkoppor!

7 kommentarer:

emelie sa...

tack själv! och jättefina layouter!
hoppas det blir lindrigt med vattkopporna.
kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Supertjusiga layouter! Härligt med den röda, monokromatiska.

Hoppas lillkillen är fisk från vattenkopporna, det är skönt att det är gjort i barnaålder, så man slipper det sen... Men det kan vara ett rent h*lvete, iallafall när mina fem hade det på en och samma gång över en hel julledighet... Ojojoj vad mycket babypuder det gick åt! Och alla fem har fortfarande några ärr efter sviterna. Men jag & barnen slipper iaf genomlida det igen, tack & lov!

Ha en trevlig helg!
Kram / Angelica

Morfen sa...

Lilla gubben! Hoppas att det blev lindrigt för honom med kopporna. Jättefina layouter har du gjort. Helläcker monokromatisk. Kram!!

ÅsaF sa...

Jisses så många layouter du hann med!! Och jag missade nog de flesta dessvärre...tur att du bloggar dem! ;-) Kul att ses igen! Ha det gott och hoppas kopporna ger sig fort. Kram

MiaS sa...

Längtar redan till nästa scrapträff! Tack för sällskapet! Jättefina layouter - denna gången hade jag ju förmånen att se dom live!

Hoppas Simon är frisk nu!

kram

Ilus sa...

Jag gillar pepparkaksLOn jättemycket! Tråkigt med prickigt barn - hoppas att det har lagt sig vid det här laget!

Tiggy sa...

Vad läcker lo med scallopedkanter. :)