söndag 31 maj 2009

ABBA och en saga

Den här månaden var det ABBA-tema hos Pappersbiten. Härligt att få inspireras av denna underbara musik. Det finns så många bra låter men jag fastnade för I have a dream.

I går var jag på en mysig scrapträff som goa Emelie ordnat. Det var så skönt att komma iväg efter en mycket stressig vecka. Sanna från Pappersbiten var på plats så jag passade på att plocka ut mitt fina pris, tack! Det blev mest nya härliga papper från bl.a. Scenic Route.

Månadsutmaningen på Svensk scrapbooking gick i sagans tecken. Jag valde att göra en layout om min brors bröllop. Använde en klassisk sagofras som rubrik och gjorde en enkel LO. Tänkte rama in den och ge den till brudparet.
Efter gårdagens härliga scrapträff är jag nu igång efter två veckors uppehåll. Ska nog sitta en stund ikväll och göra klart två påbörjade layouter. Fick lite nya papper och blommor idag utav min syster som var här och firade Mors dag.
Det är visst så att någon har födelsedag imorgon...

4 kommentarer:

Morfen sa...

Vilken mysig träff det var och vilka fina layouter du har gjort!!
Efter mycket letande så hittade jag äntligen bröllopslayouten med samma mönsterpapper som du använt på din, scroll ner, det är layout nr 2:
http://morfen.blogg.se/2008/february/lite-nytt.html
Kramis,
Anna

ÅsaF sa...

Härliga layouter!! Ser fram emot träffarna till hösten igen! :-) Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Åh vilken mysig träff!

Och dina alster är ju hur snygga somhelst! Kul grej att ge till bröllopsparet!

Ha de bäst!
Kram / Angelica

Anonym sa...

Hej å tack för titten....blev ju så klart nyfiken på vad du gör å hoppade in hos dej....gillar den Lo´n -i have a dream....så rofylld.

må väl