fredag 16 oktober 2009

Oktoberfest

JP Hobby har oktoberfest hela månaden. Det bjuds på väldigt många roliga utmaningar.Här kommer några av mina bidrag. Denna layout handlar om hur Simon var så nöjd över att han äntligen fick komma ut och leka med sin verktygslåda. Han hade vattkoppor.

Jag har börjat göra mer och mer kort. Det är roligt men svårt att få till det när man har så liten yta att arbeta med.Ser fram emot morgondagen. Först en tur till stämpel- och scrapmässa och sedan vidare på scrapträff hos Emelie. Det ska bli superskoj! :-)

Önska er alla en skön helg! Kram Karolina

4 kommentarer:

emelie sa...

härlig layout!
vi ses i morgon. Och angående packningen så är du välkommen i digi-scrap-världen du med ;-)
kram

ÅsaF sa...

Snygg layout och snygga kort!! Roligt att se! Hoppas ni får trevligt på träffen idag! Jag hoppas på lite inspiration efter mässan så jag kan scrappa lite hemma iaf :-) Nästa gång måste jag vara med på träffen! Kram

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Härliga julkort du fixat till! Men jag måste fråga - vad är det där julkortet i mitten? Det genomskinliga alltså? Ser iaf läckert ut!

Och layouten är också ursnygg!

Antar att du varit på den underbara och omtalade mässan idag? Är så sotos på alla som är och ska dit... Men jag får väl börja spara lite slantar så kan även jag komma till våren iaf ;-)

Hoppas allt är bra med dig tjejen!
Ha de bäst!
Kram / Angelica

Morfen sa...

Oj vad mycket snyggt du skapat och den översta layouten, den måste jag lifta!
Kram